Použité suroviny receptu Pečené vepřové maso s kari:
1,8 kg vepřového masa
| 4 stroužky česneku
| 3 lžíce sádla
| 200 ml smetany
| 1 lžíce kari
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Pečené vepřové maso s kari:
Maso nařízneme na 4 místech nožem a vsuneme česnek. Z vyškvařeného sádla připravíme v misce marinádu ze soli, pepře a kari koření. Marinádou potřeme maso. Potom maso vložíme na 75 minut do trouby při teplotě 220 °C a zbylou marinádu přidáme do pekáče s půlkou sklenky vody. Před podáváním rozředíme usazeninu na dně pekáče smetanou.
Fotky receptu Pečené vepřové maso s kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!