Použité suroviny receptu Pečeně z divočáka na cibuli:
1 kg pečínky z divočáka
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| 2 ks cibule
Postup přípravy receptu Pečeně z divočáka na cibuli:
Oloupanou a nakrájenou cibuli lehce na másle a oleji jen zpěníme, přidáme očištěnou zvěřinu, osolíme a po obou stranách opečeme. Podlijeme a dusíme přikryté v troubě asi 45min. Potom poklici sejmeme a zvěřinu dopečeme. Během pečení zvěřinu obvyklým zpusobem poléváme vypečenou štávou a podléváme, štávu nezahuštujeme. Pečeni z divočáka podáváme s bramborovým knedlíkem.
Fotky receptu Pečeně z divočáka na cibuli:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!