Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 30.05. 2025
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený bažant

fotka Pečený bažant
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečený bažant:

1 ks bažant  | 12 dkg slaniny 8 dkg na protažení, 4dkg v plátkách)  | 10 dkg másla  |  sůl  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Pečený bažant:

1. Vykuchaného bažanta dobře omyjeme na povrchu i uvnitř
2. Prsíčka a stehýnka protáhneme slaninou a osolíme
3. Dovnitř dáme kousek másla a slaniny (maso je pak velmi jemné a není suché)
4. Na rozpálené máslo poklademe plátky slaniny , vložíme na ně bažanta prsíčky dolů (při pečení pak obrátíme) a když pustí šťávu trochu podlijeme vodou
5. Pečeme 1 až 3 hodiny při teplotě kolem 180°C.


Fotky receptu Pečený bažant:

Pečený bažant
Fotky vložil: VendaD 
Hodnocení receptu Pečený bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !