Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečený candát na sardeli

fotka Pečený candát na sardeli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečený candát na sardeli:

1200 g očištěných candátů  | 2 lžíce sardelové pasty  | 100 g hladké mouky  | 150 ml rostlinného oleje  | 1 lžíce mleté sladké papriky  |  mletý pepř  | 1 lžíce sekané petrželky na ozdobu

Postup přípravy receptu Pečený candát na sardeli:

Omyté ryby osušíme, nakrájíme porce, potřeme pastou a popepříme. Porce obalíme v mouce smíchané s paprikou a zvolna opékáme oboustranně na vroucím oleji. Pečené porce na předehřátých talířích zdobíme zelenou petrželkou.
Příloha: bramborová kaše a rajčatový salát


Fotky receptu Pečený candát na sardeli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený candát na sardeli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !