Použité suroviny receptu Pečený kapr na plátu s křenovou pěnou:
3000 g kapr
| 100 g olej
| 10 g jalovec
| 100 g máslo
| 200 g smetana
| 200 g křen
| 30 g citr. šťáva
| 400 g vývar rybí
| 150 g hl. mouka
| 150 g mrkev
| 100 g máslo
| 13 g kopr
| 10 fleuronka
| 2400 g brambory
Postup přípravy receptu Pečený kapr na plátu s křenovou pěnou:
Porce kapra osolíme a opečeme na oleji. Do základní rybí
omáčky přidáme nastrouhaný křen a citron. Omáčku zjemníme
smetanou. Vařenou mrkev a brambory ohřejeme na másle. Brambory
obalíme v petrželce.
Fotky receptu Pečený kapr na plátu s křenovou pěnou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!