Vložil: | Moniqa21 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pečený králičí hřbet na bílém víně:
800 g králičího hřbetu
| 80 g libové anglické slaniny
| 1 lžička koření divočina
| sůl
| 1 lžíce másla
| 1 ks cibule
| 125 ml bílého vína
Postup přípravy receptu Pečený králičí hřbet na bílém víně:
Králičí hřbet nasekáme na 8 dlů a protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočina. Maso vložíme do pekáče, osolíme, přidáme máslo a v předehřáté troubě krátce zapečeme. Pak teplotu snížíme, přidáme na osminky rozkrájenou cibuli, mírně podlijeme bílým vínem a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vínem pečeme doměkka. Pečeného králíka podáváme s bramborami.
Fotky receptu Pečený králičí hřbet na bílém víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!