Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený králík na víně s kedlubnami

fotka Pečený králík na víně s kedlubnami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečený králík na víně s kedlubnami :

4 porce králíka  | 150 g anglické slaniny  | 4 kedlubny  | 150 ml zakysané smetany  | 200 ml bílého vína  | 2 lžíce medu  |  šalvěj  |  kmín  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečený králík na víně s kedlubnami :

Každou porci králíka protkneme proužky uzené slaniny, potřeme medem, okořeníme a v pekáči zalijeme bílým vínem. Takto připravené maso necháme několik hodin odležet.

K masu přidáme oloupané a na plátky nakrájené kedlubny a šalvěj a podle chuti opepříme. Pečeme pod pokličkou a když je maso skoro měkké, přidáme zakysanou smetanu a nechám odkryté v troubě dojít.


Fotky receptu Pečený králík na víně s kedlubnami :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený králík na víně s kedlubnami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles