Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečený králík na zelí

fotka Pečený králík na zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečený králík na zelí:

1 králík  | 3 stroužky česneku  |  sůl  | 1dl sádla  | 10 dkg klobásy  |  drcený kmín  | 1 kg kysaného zelí  | 3dl vody nebo vývaru

Postup přípravy receptu Pečený králík na zelí:

Králíka omyjeme, osušíme, podle potřeby odblaníme a pořádně osolíme. Pokud chcete, můžete králíka jemně prošpikovat, aby nebyl suchý, a orestovat, aby se maso zatáhlo.
Klobásu nakrájíme nadrobno a smícháme ji se zelím. Do vyššího pekáče rozložíme kysané zelí s klobásou a česnek. Do pekáče na zelí položíme připraveného králíka a okmínujeme. Pak přidáme sádlo a vodu.
Takto připraveného králíka vložíme do předehřáté trouby a pečeme doměkka. Při pečení králíka otáčíme a podle potřeby podléváme.
Podáváme s oblíbenou přílohou - houskovým či bramborovým knedlíkem. Nebo chlebem.


Fotky receptu Pečený králík na zelí:

Pečený králík na zelí
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Pečený králík na zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !