Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečený králík s paprikami

fotka Pečený králík s paprikami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečený králík s paprikami:

1 ks králík  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 střik octu z červeného vína  | 250 g nahrubo nakrájené cibule  | 500 g očištěné a nakrájené na kosočtverce papriky (žlutá, zelená, červená)  | 3 stroužky česneku  | 1 svazek buguet garni (1 tyčka řapíkatého celeru, 2 snítky petržele, 1 bobkový list, 3-4 rozmarýnové větvičky)  | 6 pasírovaných tomatů  | 0,1 l octu z bílého vína  | 0,5 l drůbežího vývaru svařeného (zredukovaného) na 0,2 litru drůbežího fondu

Postup přípravy receptu Pečený králík s paprikami:

Opečeme jednotlivé kousky králíka a zastříkneme octem z červeného vína. Po opečení masa orestujeme cibuli, přidáme papriku, česnek a bouquet garni a společně s masem restujeme. Po důkladném orestovaní zastříkneme octem z bílého vína a zalijeme drůbežím fondem a nejméně hodinu dusíme v dusíme v troubě pod poklicí. Jako příloha se výborně hodí světlé pečivo nebo pyré z brambor se smetanou.


Fotky receptu Pečený králík s paprikami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený králík s paprikami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !