Použité suroviny receptu Pečený losos se špenátem a šlehačkou:
4 porce lososa bez kůže
| 450 g mraž. špenátu
| 1 dl šlehačky
| 1 cibule
| 3 str. česneku
| sůl, pepř, citr. šťáva
| olej a máslo
Postup přípravy receptu Pečený losos se špenátem a šlehačkou:
Naporcovaného lososa osolíme, opepříme a zakapeme citrónovou šťávou. Cibuli a česnek nakrájíme na jemné kostičky. Mražené špenátové listy necháme povolit a nakrájíme nahrubo.
Na oleji zpěníme cibuli a česnek, vmícháme špenát, osolíme, opepříme a necháme podusit. Když šťáva vysmahne, vlijeme smetanu a prohřejeme. V pánvi na másle propečeme lososa z obou stran.
Fotky receptu Pečený losos se špenátem a šlehačkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!