Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečený siven s tymiánem

fotka Pečený siven s tymiánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečený siven s tymiánem:

4 ks sivenů  | dle potřeby: máslo  | dle potřeby: olivový olej  | dle chuti: sůl, barevný pepř a drcený tymián  | 40 dkg žampionů  | 40 dkg brokolice  | 40 dkg brambor  | dle chuti: citrónová šťáva  | 1 dcl bílého suchého vína

Postup přípravy receptu Pečený siven s tymiánem:

Očištěné ryby osolíme, okořeníme tymiánem a pepřem, pokapeme citronovou šťávou, a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Mezitím nakrájíme brambory na kostky a brokolici rozebereme na růžičky. Brambory dáme vařit do osolené vody a asi 5 minut před dovařením přidáme brokolici. Nakrájíme žampiony, orestujeme na másle, zalijeme vínem a podusíme. Siveny osmažíme na másle s trochou oleje, na talíři posypeme dušenými žampiony a obložíme brambory s brokolicí.



Fotky receptu Pečený siven s tymiánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený siven s tymiánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !