Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečený tuňák

fotka Pečený tuňák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pečený tuňák:

800 g tuňáka  | 40 g cibule  | 1 lžíce sekané petrželové natě  | 2 lžíce oleje  | 1 citrón  | 2 hřebíčky  |  sůl  |  mletý pepř  | 60 g másla  | 2 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Pečený tuňák:

Tuňáka omyjeme a osušíme. Cibuli a petržel usekáme, smícháme s olejem, šťávou z citrónu, rozdrceným hřebíčkem, solí a mletým pepřem. Touto směsí potřeme rybu, necháme ji asi 30 minut v chladu marinovat, potom ji vložíme do máslem vymazané ohnivzdorné misky, posypeme strouhanou houskou, pokapeme zbylým máslem a pomalu pečeme asi 45 minut. Během pečení poléváme rybu vypečenou šťávou.


Fotky receptu Pečený tuňák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený tuňák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !