Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekingské maso

fotka Pekingské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Pekingské maso:

40 dkg hovězí svíčková  | 1 lžíce solamyl  | 1 lžíce voda  | 1 ks vejce  |  sůl  | 1 ks cibule  | 1 ks červená kapie  | 5 dkg pórek  | 4 lžíce olej  |  zálivka:  | 2 lžíce sójová omáčka  | 2 lžíce červené víno  | špetka cukr  | špetka glutasol  | 1 lžička solamyl  | 2 lžičky voda

Postup přípravy receptu Pekingské maso:

Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky a smícháme se solamylem, vodou, solí a vejcem. Řádně nahřejeme pánev s olejem a maso prudce orestujeme. Přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, pórek a kapii. Občas zamícháme. Po cca 2 minutách zalijeme zálivkou, dobře promícháme a podáváme.


Příprava zálivky: dobře smíchejte všechny potřebné suroviny.


Příloha: vařená rýže, hranolky, opečené brambory


Fotky receptu Pekingské maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pekingské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !