Vložil: | Veroka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pekingské rizoto:
3 - 4 sáčky rýže Parboiled
| 330 g zeleninového leča
| 1 sklenice Panzani omáčky Primavera
| sterilované houby (nejlépe domácí)
| asi 1 kg kuřecího masa (prsa)
| 1 balení kuřecí směsi Vodňanské kuře Peking
| olej
Postup přípravy receptu Pekingské rizoto:
Rýži uvaříme dle návodu a poté vysypeme na plech. Na rozpálené pánvi s olejem orestujeme na kostičky nakrájené kuřecí maso, po krátkém orestování přidáme pekingskou směs a společně dusíme do poloměkka. Směs smícháme s rýží, lehce osolíme a přidáme ostatní suroviny. Na plechu vše společně promícháme, dochutíme dle chuti a rovnoměrně rozvrstvíme. Vložíme do vyhřáté trouby (plynová stupeň 3 – 4) a zapékáme 20 minut. K tomuto pokrmu podáváme různé ovocné kompoty, zeleninové čalamády, sterilované okurky a podobně.
Fotky receptu Pekingské rizoto:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!