Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem

fotka Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem :

150 g plátků uzeného pstruha  |  sůl a pepř  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1/2 plátku želatiny  | 100 g smetany  | 2 cukety  | 1/2 žluté papriky  | 1/2 červené papriky  | 1/2 zelené papriky  | 1 lžíce estragonového octa  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem :

Uzené rybí maso rozmělníme, osolíme, opepříme a ochutíme citrónovou šťávou. Dáme nabobnat želatinu, vylisujeme a rozpustíme. Zamícháme do rybí hmoty. Vmícháme ušlehanou smetanu. Chladíme zhruba 1 hodinu, až je hmota polotuhá.

Osušíme cukety a poté je jemně nastrouháme na dlouhé nudličky. Rozpůlené papriky nakrájíme na kostičky. Z octa a oleje rozmícháme zálivku. Osolíme a opepříme. Promícháme s cuketami a paprikou.

Salát dáme na talířky. Rybí pěnu dáme do stříkacího sáčku a rozdělíme na salát.


Fotky receptu Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !