500 g penne
| 500 g různych druhů hub
| 1 cibule
| 1 lžíce rozpuštěného másla
| 150 ml zeleninového vývaru
| 200 ml smetany na vaření
| 1 lžička škrobové moučky
| sůl
| pepř
| balzamový ocet
| 2 lžíce nasekaných bylinek /tymian a petrželka/
Postup přípravy receptu Penne s houbovým ragú:
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.
Houby očistíme a nakrájíme. Na másle opečeme houby a cibuli a poté je vyjmeme. Do výpeku přidáme 2 lžíce balzamového octa, vývar, smetanu a přivedeme k varu. Škrobovou moučku rozmícháme s vodou a přidáme k omáčce. Ochutíme solí a pepřem.
Těstoviny rozdělíme na talíře, zalijeme omáčku a navrch rozdělíme houby. Posypeme nasekanými bylinkami.
Fotky receptu Penne s houbovým ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!