Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perkenice

fotka Perkenice
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Perkenice:

2 ks velké cibule  | 2 ks zelené pálivé papriky  | 2 lžíce rýže  | 1 ks malý rajčatový protlak  | 250 g šunkového salámu  |  sůl

Postup přípravy receptu Perkenice:

Dáme vařit asi jeden a půl litru osolené vody. Zatím si nakrájíme cibuli na plátky, papriku na proužky, uzeninu na proužky a otevřeme si konzervu rajského protlaku. Jakmile se voda vaří, přidáme nakrájené suroviny, propláchnutou rýži a rajský protlak. Vaříme, až je rýže měkká (asi 10 minut). Potom odstavíme, ochutíme kouskem syrového másla a na talíři zdobíme polévku malými měsíčky čerstvých rajčat a nakrájenou petrželkou. Je to zajímavá letní polévka, původem snad z bývalé Jugoslávie.


Fotky receptu Perkenice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perkenice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !