Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perníkové potěšení

fotka Perníkové potěšení
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Perníkové potěšení:

2 hrušky  | 150 g hladké mouky  | 100 g krupic. cukru  | 50 g medu  | 1 vejce  | 1 lžíce rumu  | 4 lžíce mléka  | 1/2 kypřícího prášku do perníku  | 100 g moučkového cukru  | 1/2 citronu

Postup přípravy receptu Perníkové potěšení:

1. Hrušky oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.
2. Vejce, med a cukr vyšleháme do husté pěny, přidáme rum, mléko a mouku s kypřícím práškem do perníku. Všechno pořádně promícháme a nakonec přidáme hrušky.
3. Do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku vlijeme připravené těsto. V předehřáté troubě pečeme při 150 stupních asi půl hodiny... Po upečení vyklopíme a necháme vychladnout.
4. Z moučkového cukru, šťávy z půlky citronu a 1lžíce vody připravíme polevu. V míse třeme tak dlouho dokud poleva není úplně hladká. Můžeme také obarvit potravinářskou bavou (lépe to vypadá). Polevou potřeme upečený perník a necháme zatuhnout.
5. Nakrájíme na porce.


Fotky receptu Perníkové potěšení:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perníkové potěšení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !