1 konzerva sterilovaných červených fazolí
| 400 g rajčatového pyré
| 250 ml zeleninového vývaru
| 150 g mražené nebo sterilované kukuřice
| 2 polévkové lžíce hladké mouky
| 1 cibuli
| dle chuti: petrželku, sůl a pepř
Postup přípravy receptu Pestrá rajská polévka:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, fazolky a kukuřici dáme okapat do síta. Na rozpáleném oleji orestujeme cibuli, zaprášíme moukou, zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme rajčatové pyré a za stálého míchaní přivedeme k varu. Přidáme kukuřici a fazole a prohřejeme. (Pokud máme mraženou kukuřici, přidáme ji dříve než fazole a krátce povaříme). Ochutíme pepřem a posypeme petrželovou natí. Polévku mužeme zjemnit smetanou.
Fotky receptu Pestrá rajská polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!