250 g dlouhozrnné rýže (nejlépe Uncle Bean´s)
| 2 ks filetů drůbežích prsíček (cca 300 g)
| 600 ml vývaru z Knorr Zeleninový nebo Slepičí bujón
| 400 g čerstvé zeleninové směsi
| 2 lžíce sójové omáčky
| 2 lžíce oleje
| 1 lžička mouky
| 1 cibule
| 1 stroužek česneku
| dle chuti: sůl a pepř
| dle chuti: koření sambal oelek
Postup přípravy receptu Pestrá rýžová pánev:
Filety z kuřecích prsíček nakrájíme na kostičky a asi na 15 minut naložíme do marinády ze sójové omáčky, oleje, mouky, soli a pepře. Dlouhozrnnou rýži připravíme podle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme nna kostičky a česnek rozdrtíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kousky. Kuřecí prsíčka opečeme na prudkém ohni na pánvi. Přidáme cibuli a česnek a podusíme, přidáme zeleninu a rovněž podusíme, přilijeme Knorr Zeleninový nebo Slepičí vývar a dusíme ještě asi 10 minut. Přidáme rýži a zeleninovou pánev, dochutíme solí, pepřem a na špičku nože kořením sambal oelek - ale nemusí být.
Fotky receptu Pestrá rýžová pánev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!