Použité suroviny receptu Petrželová polévka s pangasiem:
300 g filetu pangasius
| 1 l rybího, kučecího nebo zeleninového vývaru podle chuti
| 100 g petrželové natě
| 100 g másla
| 50 g kaviáru
| dle potřeby: olivový olej na pánev
Postup přípravy receptu Petrželová polévka s pangasiem:
Vývar ohřejte. Petrželku nakrájejte a dejte ji i se změklým máslem do mixeru. Přidejte 2-3 dl horkého vývaru a mixujte do hladka. Přidejte zbytek vývaru, promixujte a vývar vraťte zpátky do hrnce. Na pánvi opečte na olivovém oleji rybí filety - po každé straně asi 3 minuty. Mezitím ohřejte vývar aby byl horký ale vařit nesmí. Polévku nalejte do talířů, doprostřed dejte rybu a ozdobte kaviárem.
Fotky receptu Petrželová polévka s pangasiem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!