Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pfeffersteak

fotka Pfeffersteak
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pfeffersteak:

3 hovězí steaky (po 250 g)  | 4 lžičky zeleného pepře  | 1 pohár smetany  | 1 pohár bílého vína  | 1 pohár vývaru  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Pfeffersteak:

Zelený pepř nahrubo podrtíme. Steaky silně okořeníme pepřem. Rozpálíme olej v pánvi, až začne kouřit.
Steaky z každé strany 1 - 1,5 minuty opečeme. Nyní steaky zabalíme folie (alobalu), kterou jsme posypali solí a vložíme na krátkou chvíli do trouby. Pak maso zalijeme vínem, smetanou a vývarem.
Steaky posypeme kuličkami zeleného pepře a přimáčkneme vidličkou. Velice mírně osolíme a opepříme a ještě 10 minut necháme v troubě.
Steaky pak vytáhneme z trouby a i se šťávou vložíme do pánve. Krátce necháme prohřívat a ihned servírujeme.


Fotky receptu Pfeffersteak:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pfeffersteak
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles