Postup přípravy receptu Pikantní králík s karamelizovanou cibulkou a rybízovou omáčkou:
Osolené porce masa obalíme v mouce a na směsi slaniny a oleje je opečeme dohněda.
Maso a slaninu vyjmeme, slijeme přebytečný tuk a osmažíme na výpeku pokrájené šalotky a česneku. Přisypeme cukr, necháme lehce zkaramelizovat a zalijeme vínem a vývarem z MAGGI Zlatého Slepičího bujónu.
Okořeníme pepřem, tymiánem, rozmarýnem, rybízovou zavařeninou, solí a bobkovým listem.
Vše promícháme a vrátíme do omáčky porce masa se slaninou.
Přiklopíme a pomalu dusíme v troubě cca 1 - 1 a 1/2 hodiny až je maso měkké.
Maso přendáme na nahřátou servírovací mísu a udržujeme ho v teple.
Do omáčky přidáme citrónovou šťávu, zašleháme jíšku a vše povaříme, až omáčka zhoustne.