Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.12. 2024
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pikantní krůtí maso

fotka Pikantní krůtí maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pikantní krůtí maso :

40 g sádla  | 2 ks cibule  | 400 g vykoštěného krutíno masa  |  masový vývar  |  sůl  |  mletý černý pepř  | 3 ks zeleninové papriky  | 3 ks rajčata  | 2 ks pálivé papričky  | 100 g zeleného hrášku  | 1 lžíce pikantního kečupu

Postup přípravy receptu Pikantní krůtí maso :

Jednu cibuli nakrájenou nadrobno zpěníme na rozehřatém sádle. Přidáme krůtí maso nakrájené na menší kousky, zprudka opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem, osolíme, okořeníme pepřem a pod podkličkou dusíme 20 minut. Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky, rajčata sloupneme a rozkrájíme na osminky, pálivé papričky nasekáme na drobno. Vše přimícháme k masu spolu s vyloupaným zeleným hráškem a pod pokličkou dusíme do měkka. Krátce před dovařením přidáme pikantní kečup. Do hotového vsypeme druhou cibuli nakrájenou na kolečka a promícháme. Pikantní krůtí maso podáváme s chlebem.


Fotky receptu Pikantní krůtí maso :

Pikantní krůtí maso
Pikantní krůtí maso
Fotky vložil: BADAČA,hanina51 
Hodnocení receptu Pikantní krůtí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !