Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní olivy

fotka Pikantní olivy
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pikantní olivy:

špetka soli  | 60 ml oliv. oleje extra  | 2 steril. chilli papričky  | 1 str. česneku  | hrst lístků bazalky  | 200 g oliv s mandlí

Postup přípravy receptu Pikantní olivy:

Menší hrstku lístků bazalky jemně nasekáme, česnek utřeme s trochou soli nebo prolisujeme. Chilli papriku nakrájíme na kroužky nebo na kousky. Vše promícháme s olivovým olejem. Bylinkový olej můžeme připravit i s předstihem.
Zakoupené olivy s mandlí scedíme a necháme okapat. Promícháme se směsí oleje, bazalky, česneku a kapie. Můžeme ještě ochutit pepřem.
Pikantní olivy necháme uležet. V lednici vydrží i několik dní. Můžeme je podávat samotné nebo jako chuťovku - třeba k obložené studené míse.


Fotky receptu Pikantní olivy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní olivy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !