Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní pečený bažant

fotka Pikantní pečený bažant
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pikantní pečený bažant:

1 bažant  | 40g slaniny  | 20g másla  | 100g žampionů  | 1dcl bílého vína  | 1 cibule  |  česnek  |  petrželová nat'  |  hřebíček  |  bobkový list  | 1lžíce rybízové zavařeniny  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pikantní pečený bažant:

Bažanta osolíme navrch i uvnitř. Stroužek rozetřeného česneku smícháme se lžící sekané petrželky a pepřem a bažanta zevnitř vymažeme, zbytek česneku v něm ponecháme, přidáme 1 hřebíček a
1 bobkový list. Prsíčka obložíme 40 g na plátky nakrájené slaniny a ovážeme režnou nití.

Na pekáči osmahneme na 20 g másla, 20 g krájené cibule a 100 g na plátky nakrájených hub. Podlijeme 1 dl bilého vína a 1 dl vývaru z masa a pečeme za stálého přelévání vypečenou šťávou.

Měkkého bažanta vyjmeme, šťávu odpaříme a dochutíme lžící rybízového rosolu, eventuálně solí a pepřem. Podáváme s dušenou rýží a kompotem.


Fotky receptu Pikantní pečený bažant:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní pečený bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !