Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.10. 2025
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní polévka

fotka Pikantní polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 145

Použité suroviny receptu Pikantní polévka:

1 cibule  | 1 lžíce oleje  | 250 g směsi mletého hovězího i vepřového masa  | 2 stroužky česneku  | 1 l vody  | 1 kostka hovězího bujonu  | 2 lžíce rajského protlaku  | 1 sáček zmrazené jarní zeleniny  | 200 g žampionů  | 1 feferonka  |  sůl, mletý černý pepř, tymián

Postup přípravy receptu Pikantní polévka:

Cibuli nakrájenou najemno necháme zesklovatět na rozpáleném oleji, přidáme maso a osmahneme ho dohněda. Osolíme, opepříme, ochutíme tymiánem a rozetřeným česnekem. Pak vše zalejeme bujonem a společně s rajským protlakem, zeleninou, očištěnými žampiony nakrájenými na plátky a nasekanou feferonkou vaříme, dokud není vše měkké.


Fotky receptu Pikantní polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky