1 cibule
| 1 lžíce oleje
| 250 g směsi mletého hovězího i vepřového masa
| 2 stroužky česneku
| 1 l vody
| 1 kostka hovězího bujonu
| 2 lžíce rajského protlaku
| 1 sáček zmrazené jarní zeleniny
| 200 g žampionů
| 1 feferonka
| sůl, mletý černý pepř, tymián
Postup přípravy receptu Pikantní polévka:
Cibuli nakrájenou najemno necháme zesklovatět na rozpáleném oleji, přidáme maso a osmahneme ho dohněda. Osolíme, opepříme, ochutíme tymiánem a rozetřeným česnekem. Pak vše zalejeme bujonem a společně s rajským protlakem, zeleninou, očištěnými žampiony nakrájenými na plátky a nasekanou feferonkou vaříme, dokud není vše měkké.
Fotky receptu Pikantní polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!