Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.12. 2024
Dnes má svátek Judita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní roštěná

fotka Pikantní roštěná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pikantní roštěná:

4 plátky roštěnce  | 1 větší cibule  | 4 lžíce oleje  | 150 g klobásy  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 ks rajčata  | 250 ml vývaru z kostky  | 1 lžička sladké papriky  | 200 ml smetany  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Pikantní roštěná:

Maso nakrojíme na okrajích, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme. Na zbylém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme ji paprikou, zpěníme a podlijeme částí vývaru. Takto připravenou cibuli nalijeme k opečeným roštěnkám, přidáme na dílky nakrájená rajčata a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme, dobře provaříme a prolisujeme přes síto. Nakonec ji zalijeme smetanou a ještě prohřejeme. Podáváme s knedlíky nebo rýží, poléváme omáčkou a obkládáme opečenou klobásou.


Fotky receptu Pikantní roštěná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní roštěná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !