Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pikantní srnčí ragú

fotka Pikantní srnčí ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pikantní srnčí ragú:

1 kg srnčí plece bez kosti  | 100 g másla  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 1 petržel  | 1/2 malého celeru  | 1 bobkový list  | 3 kuličky nového koření  | 6 kuliček celého pepře  | 1 lžička 8% octa  | 1 masox  | 0,5 l vody  | 1/2 lžičky soli  | 1 kostka cukru  | 1 lžička citronové šťávy  | 50 g hladké mouky  | 0,1l červeného vína

Postup přípravy receptu Pikantní srnčí ragú:

Na polovině rozpáleného másla orestujeme dohněda nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu s cukrem a vším uvedeným kořením. Zastříkneme octem, zalijeme vodou s rozpuštěným masoxem a přidáme na kousky nakrájené maso. Pod poklicí dusíme zvolna doměkka. Děrovanou naběračkou opatrně vyjmeme maso a šťávu se zeleninou zahustíme světlou jíškou připravenou z mouky a zbylého másla. Dochutíme citronovou šťávou a vínem, krátce povaříme a přecedíme na měkké maso. Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Pikantní srnčí ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní srnčí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !