Použité suroviny receptu Pikantní vepřové v ovoci:
dle chuti: mletý černý pepř a sůl
| 3 lžíce olej
| 300 g míchané kompotované ovoce
| 4 lžíce sójová omáčka
| 1 lžíce worcesterská omáčka
| 5 ks pálivá paprička
| 500 g vepřová kýta
Postup přípravy receptu Pikantní vepřové v ovoci:
Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky. Ty naklepeme, opepříme a osolíme. Papričky očistíme, nasekáme na jemnou kaši a promícháme se sójovou a worcesterskou omáčkou. Připravené maso touto směsí potřeme, přelijeme a necháme v chladu odležet.
Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm zprudka a důkladně opečeme.
Podáváme prokládané různými druhy kompotovaného ovoce. Vhodnou přílohou jsou brambory či bramborová kaše.
Fotky receptu Pikantní vepřové v ovoci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!