Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní zvěřinový kotlík

fotka Pikantní zvěřinový kotlík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pikantní zvěřinový kotlík:

400 g masa ze zvěřiny (srnčí, jelení nebo dančí)  | špetka soli  | 1 lžička koření divočina  | 1 lžička worcesterské omáčky  | 2 lžíce oleje  | 80 g slaniny  | 1 lžíce másla  | 2 menší cibule  | 2 lžíce kečupu  | 100 g žampionů  | 1 pomeranč

Postup přípravy receptu Pikantní zvěřinový kotlík:

Nakrájené odblaněné maso dáme do misky, osolíme, okořeníme, zakápneme worcesterskou omáčkou a lžící oleje, zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet. Na zbylém oleji rozškvaříme nakrájenou slaninu a osmahneme. Vložíme maso, zamícháme a dusíme téměř doměkka. podle potřeby podléváme. Přidáme kečup, na plátky nakrájené žampiony, trochu kůry z omytého pomeranče a na kousky nakrájený oloupaný pomeranč. Krátce podusíme.


Fotky receptu Pikantní zvěřinový kotlík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní zvěřinový kotlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !