Použité suroviny receptu Pikantní zvěřinový kotlík:
400 g masa ze zvěřiny (srnčí, jelení nebo dančí)
| špetka soli
| 1 lžička koření divočina
| 1 lžička worcesterské omáčky
| 2 lžíce oleje
| 80 g slaniny
| 1 lžíce másla
| 2 menší cibule
| 2 lžíce kečupu
| 100 g žampionů
| 1 pomeranč
Postup přípravy receptu Pikantní zvěřinový kotlík:
Nakrájené odblaněné maso dáme do misky, osolíme, okořeníme, zakápneme worcesterskou omáčkou a lžící oleje, zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet. Na zbylém oleji rozškvaříme nakrájenou slaninu a osmahneme. Vložíme maso, zamícháme a dusíme téměř doměkka. podle potřeby podléváme. Přidáme kečup, na plátky nakrájené žampiony, trochu kůry z omytého pomeranče a na kousky nakrájený oloupaný pomeranč. Krátce podusíme.
Fotky receptu Pikantní zvěřinový kotlík:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!