Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.01. 2025
Dnes má svátek Bohdana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pilaf se zelím

fotka Pilaf se zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pilaf se zelím:

1/4 l hrnek rýže  | 1 sklenice kysaného zelí  | 1/2 kg mletého masa nebo l konzerva lančmítu  | 100 g slaniny  | 2 cibule  |  petrželka  |  libeček  |  rajčatový protlak nebo kečup  |  sádlo na vymaštění  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Pilaf se zelím:

Slaninu nakrájíme a rozškvaříme, přidáme na ni jednu drobně nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Vmícháme mleté maso nebo na kostičky nakrájený lančmít. Opékáme asi 15 minut. Osolíme a opepříme. Pekáč vymastíme sádlem a rozložíme v něm polovinu zelí. Zelí můžeme proprat, aby nebylo tak kyselé. Na zelí nasypeme propláchnutou a spařenou rýži, okořeníme, na rýži rozložíme zbytek zelí a cibule, pokapeme rajským protlakem a zalijeme mírně osolenou vodou tak, aby nevystupovala nad zelí. Vložíme do trouby a pečeme asi 3/4 hodiny na mírném plameni. Ke konci pečení můžeme přelít šálkem kysané smetany, ale není to nutné.


Fotky receptu Pilaf se zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pilaf se zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !