Vložil: | Torta |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pirátské oko:
5 ks plátků vepřové kotlety
| 5 ks stroužků česneku
| 5 ks plátků rajčete
| 5 ks listů máty (libečku)
| 70 g oleje
| 50 g sardelových řezů
| dle potřeby: máslo
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Pirátské oko:
Silnější kotlety jemně naklepeme a podélně nařízneme.
Do vzniklé kapsy vložíme sardelový řez, nasekaný stroužek česneku, plátek rajčete, lístek nebo dva máty, osolíme a opepříme.
Maso uzavřeme párátkem a orestujeme po obou stranách na horkém oleji.
Výpek zjemníme máslem a při podávání jím přelijeme maso.
Fotky receptu Pirátské oko:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!