Postup přípravy receptu Piškotová želva:
Kiwi oloupeme a nakrájíme na kolečka, z mléka, cukru, a dvou vanilkových pudingů uvaříme hustší puding, když trochu vychladne vmícháme do něj tvaroh a máslo, potom rozpustíme želatinu ve vodě dle návodu a vmícháme dohromady, menší půlkulatou nerezovou mísu vypláchneme studenou vodou a vyložíme mikrotenovým sáčkem, tak aby se přilepil na mísu, na dno vyskládáme kolečka kiwi, dále vrstvíme následovně: pár lžic pudingu, vrstva piškotů, trochu marmelády, znovu puding, atd., mísu naplníme až po okraj, vršek uhladíme, přikryjeme mikrotenovým sáčkem, dáme do lednice, druhý den sáček sundáme, polokouli vyklopíme na větší talíř než je obvod mísy, opatrně sejmeme sáček, z banánů vytvoříme nohy a ocásek, pomocí špejlí přiděláme k tělíčku, z citronu nebo z pomeranče oloupaného uděláme hlavu, hřebíček místo očí a pudu nařízneme nožem.