Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pistáciové koláčky

fotka Pistáciové koláčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pistáciové koláčky:

250 g polohrubé mouky  | 125 g rostlinného tuku  | 75 g cukru moučka  | 20 g nasekaných pistácií  | 1 ks sáčku vanilkového cukru  | 1 ks vejce  | 1 ks žloutku  | 1 lžíce prášku do pečiva  | 1 lžíce vody  | 0,4 cl rumu

Postup přípravy receptu Pistáciové koláčky:

Smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme cukr, 1 vejce a vanilkový cukr. Přimícháme tuk a rum. Těsto vyválíme na plát silný cca 1 cm. Vykrájíme kolečka, která potřeme žloutkem smíchaným s vodou. Na jednotlivé koláčky nasypeme nasekané pistácie. Na plechu,který je pokryt potravinářským papírem pečeme při teplotě 180 °C cca 15 minut.



Fotky receptu Pistáciové koláčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pistáciové koláčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !