Postup přípravy receptu Pivní klobásy:
Na pánev nalijeme pivo a vložíme do něj grilovací klobásy, které na několika místech lehce nařežeme. Pánev postavíme na rozpálený gril a asi 15 minut klobásy vaříme. Mezitím oloupeme cibuli, nakrájíme ji na plátky (kolečka), dáme na čtverec z alobalu, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Zabalíme důkladně do alobalu a dáme péct na gril vedle pánve s klobásami. Po 15 minutách cibuli i pánev z grilu odstavíme, klobásy vytáhneme z piva, necháme okapat a rozložíme je ještě samotné na gril, kde je krátce opečeme, asi 5 minut. Bagety rozřízneme podélně na poloviny a opečeme na okraji grilu asi 2 minuty. Opečené klobásy vložíme do pečiva, pokapeme hořčicí, posypeme grilovanou cibulí z alobalu a podáváme.