Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pivovarská bašta:
30 dkg vepřového masa /kýty/
| 2-3 lžíce oleje
| 1 cibule
| 7 kuliček pepře - umlít
| 1 dcl piva (12°)
| 1 lžíce kečupu
| česnek, sůl, pórek podle chuti
| (hrášek, kapie...)
Postup přípravy receptu Pivovarská bašta:
Maso nakrájíme na kostičky osolíme, opečeme na oleji. Pak dáme zapéct do trouby. Nakonec přidáme kečup, pepř a česnek.
Ke konci dušení můžeme přidat také hrášek, červenou kapii a žampiony.
Podáváme s rýží nebo hranolky.
Fotky receptu Pivovarská bašta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!