Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivovarská jehla

fotka Pivovarská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pivovarská jehla:

300 g vepřové kýty  | 200 g kuřecích jater  | 100 g anglické slaniny  | 1 klobása  |  olej  |  pepř  |  sůl  | 3 střední cibule  | 2 velké cibule  | 2 lžíce sterilované kapie  | 3 lžíce kečupu  | 1,5 dl světlého piva

Postup přípravy receptu Pivovarská jehla:

Z vepřové kýty nakrájíme malé plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Kuřecí játra nakrájíme na plátky, slaninu na tenké menší čtverečky, oloupanou klobásu na kolečka, střední cibule na čtvrtky a vše střídavě napícháme na špízy. Ty pokapeme olejem, necháme krátce odležet a pečeme na grilu na pánvi.
Příprava směsi: Na oleji zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme kapie nakrájené na nudličky, kečup a ostatní suroviny, společně krátce podusíme. Jednotlivé špízy na talířích přeléváme připravenou směsí.


Fotky receptu Pivovarská jehla:

Pivovarská jehla
Pivovarská jehla
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Pivovarská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !