Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.07. 2025
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivovarské prkno pečení

fotka Pivovarské prkno pečení
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pivovarské prkno pečení :

400 g kachních prsíček a vepřové plece  | 200 g vařené uzené kýty, slaniny a klobásy  | 600 g červeného a bílého zelí  | trocha lesního medu, soli a pepře  | 4 stroužky česneku

Postup přípravy receptu Pivovarské prkno pečení :

Kachní prsa a vepřovou plec okořeněnou a potřenou česnekem upečeme obvyklým způsobem. Prsíčka před dopečením potřeme medem. Mezitím podle receptů připravíme oba druhy zelí. Klobásu nařízneme a opečeme se slaninou. Maso spolu s ohřátou uzenou kýtou nakrájíme na plátky. Vše naaranžujeme na větší prkénko a podáváme s knedlíky.


Fotky receptu Pivovarské prkno pečení :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pivovarské prkno pečení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles