Použité suroviny receptu Pivovarské prkno pečení :
400 g kachních prsíček a vepřové plece
| 200 g vařené uzené kýty, slaniny a klobásy
| 600 g červeného a bílého zelí
| trocha lesního medu, soli a pepře
| 4 stroužky česneku
Postup přípravy receptu Pivovarské prkno pečení :
Kachní prsa a vepřovou plec okořeněnou a potřenou česnekem upečeme obvyklým způsobem. Prsíčka před dopečením potřeme medem. Mezitím podle receptů připravíme oba druhy zelí. Klobásu nařízneme a opečeme se slaninou. Maso spolu s ohřátou uzenou kýtou nakrájíme na plátky. Vše naaranžujeme na větší prkénko a podáváme s knedlíky.
Fotky receptu Pivovarské prkno pečení :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!