Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivovarské zátky

fotka Pivovarské zátky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pivovarské zátky:

1 kg mletého masa  |  sůl  |  pepř  |  česnek  |  majoránka  |  strouhanka  | 3 lžíce másla  | 4 lžíce kečupu  |  olej  | 1 sklenice piva (ne plzeňského- hořkne)!

Postup přípravy receptu Pivovarské zátky:

Maso osolíme a smícháme s pepřem, česnekem, majoránkou a strouhankou a tvarujeme malé karbanátky, které opečeme z obou stran na oleji. Karbanátky narovnáme na pekáček, zalijeme pivem, přidáme kečup a máslo. Poté je vložíme do trouby zapéct, až se udělá dobrá šťáva. Karbanátek přelijeme šťávou, ozdobíme plátkem kyselé okurky, sterilovanou cibulí a červenou paprikou a podáváme s chlebem.


Fotky receptu Pivovarské zátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pivovarské zátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !