Vložil: | Rencatko |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pivrncův ptáček :
4 ks plátky kuřecích prsou
| 40 g tvrdého sýra
| 40 g nivy
| 1 ks malá cibule
| 40 g anglické slaniny
| 50 g tvrdého salámu
| 2 ks malé kyselé okurky
| 2 ks větvičky máty
| 1 ks vejce
| 1-2 stroužky česneku
| sůl nebo grilovací či jiné koření
Postup přípravy receptu Pivrncův ptáček :
Masové plátky rozklepeme, okořeníme grilovacím kořením nebo jenom posolíme. Připravené suroviny rozmixujeme na náplň. Do ptáčka můžete dát všechno, co vám chutná. Kdo má radši pikantnější chutě, může dát víc česneku a cibule. K hotové nádivce přidáme vejce a plátky naplníme. Zašpendlené ptáčky zabalíme každého zvlášť do alobalu a vaříme asi 20 minut ve vroucí vodě. Jiná úprava: Ptáčky můžeme ogrilovat na venkovním grilu. Jako přílohu podáváme čerstvou zeleninu.
Fotky receptu Pivrncův ptáček :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!