8 placek
| 2 malé plechovky rozdrobeného masa z tuňáka
| 2 cibule
| 2 lžíce sekané petrželky
| 2 vejce uvařená natvrdo
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| dle potřeby olej na smažení
Postup přípravy receptu Placky s tuňákem:
Doba přípravy: 25 min. Maso z tuňáka necháme okapat a vejce oloupeme. Oloupanou cibuli, petržel a rozdrobené vejce posekáme, osolíme, opepříme a smícháme s tuňákem. Do středu každé placky dáme osminu nádivky a uděláme taštičky. Na rozpáleném oleji taštičky upečeme dozlatova, necháme okapat na ubrousku a podáváme teplé, vlahé nebo studené. Dobrá rada Placky bricks můžeme plnit i jinými nádivkami: mletá drůbeží játra + petrželka + sekaná cibule + sůl + pepř nebo mleté maso + máta + kayenský pepř + sůl nebo mleté nebo na kostičky nakrájené kuřecí maso + rozinky + mandlový prášek + sůl
Fotky receptu Placky s tuňákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!