Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plameňáci

fotka Plameňáci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plameňáci:

1/2 kg mletého masa  | 10 dkg špeku  | 1 malá cibule  | 2 stroužky česneku  |  pepř  |  sůl  |  trochu vody  | 4 plátky šunky  | 4 plátky sýra  |  olej na vymazání alobalu

Postup přípravy receptu Plameňáci:

Špek a cibuli nakrájíme na kostičky. Česnek prolisujeme. Mleté maso, špek, cibuli, česnek, smícháme dohromady. Zředíme troškou vody, opepříme a osolíme. Hmotu rozdělíme na 4 části. Alobal pomažeme olejem, na něj položíme placku z masa, na ni plátek sýra, plátek šunky a opatrně sbalíme a dáme péci na kastrol. Pečeme asi 3/4 hodiny. Plameňáci se podávají s bramborem a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Plameňáci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plameňáci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice