Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Plátky kapra na víně:
60 dkg kapra
| 2 bílky
| 2 stroužky česneku
| 2 lžíce vína, škrobu, soli,
| 2 pórky
| 1 naběračka vývaru
| cukr, Wei-su
Postup přípravy receptu Plátky kapra na víně:
Maso nakrájíme na tenké plátky, smísíme s bílky, solí a škrobem a oblanšírujeme. Na pánvi zahřejeme menší množství tuku, přidáme naběračku vývaru, pórek, česnek a povaříme. Zmírníme teplotu a zalijeme zálivem ze žlutého vína, cukru, soli a škrobu, přidáme plátky kapra a povaříme.
Fotky receptu Plátky kapra na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!