Použité suroviny receptu Filé s lečem a jogurtovou zálivkou:
60 dkg rybího filé
| 1 zeleninové lečo nebo 3 papriky, 3 rajčata a 2 cibule
| 1 bílý jogurt
| 10 dkg strouhaného sýra
| 2 vejce
| dle potřeby: olej
| dle potřeby: máslo
| dle chuti: česnek a sůl
Postup přípravy receptu Filé s lečem a jogurtovou zálivkou:
Porce rybího filé nakrájíme na menší kousky, osolíme a vložíme do zapékací misky vymazané olejem. Poklademe plátky česneku a lečem nebo pokrájenou zeleninou a lupínky másla. Pečeme v troubě asi 15 minut, pak povrch překryjeme kaší z jogurtu, vajec a strouhaného sýra, znovu poklademe lupínky másla a zapékáme ještě asi 20 minut.
Fotky receptu Filé s lečem a jogurtovou zálivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!