600 g platýse
| 100 g rajčat
| 2 stroužky česneku
| 50 g oliv
| 50 g porku
| 70 g másla
| 50 g mozzarely
| 30 ml bílého vína
| čerstvá petrželka
| sůl,pepř kmín
| zelenina
| 200 g mrkve
| 100 g řapíkatého celeru
| 100 g cukrových lusků
| 100 g brokolice
| 100 g žluté papriky
| 50 g másla
| sůl
Postup přípravy receptu Platýs na zelenině:
Platýse osolíme, opepříme, okmínujeme a zprudka opečeme na másle. Rajčata a pórek nakrájíme nadrobno, petrželku a česnek nasekáme. Na výpeku podusíme tuto zeleninu a bylinky. Zakápneme bílým vínem, položíme na opečenou rybu a zapečeme s mozzarelou. Podáváme se zeleninou orestovanou na másle, osolíme.
Fotky receptu Platýs na zelenině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!