Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pljeskavica s grilovanými rajčaty Hellmann´s

fotka Pljeskavica s grilovanými rajčaty Hellmann´s
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 54

Použité suroviny receptu Pljeskavica s grilovanými rajčaty Hellmann´s:

500 g mleté maso mix jehněčí, vepřové a telecí  |  sůl  |  drcený pepř  | 2 rajčata  | Omáčka  | 4 lžíce Tatarské omáčky Hellmann´s  | snítka čerstvého tymiánu  | 1 jarní cibulka  |  kayenský pepř  | 1 lžíce černého piva

Postup přípravy receptu Pljeskavica s grilovanými rajčaty Hellmann´s:

Maso osolíme, opepříme a rukama z něj vytvoříme 4 pljeskavice – asi 1 cm tenké plátky. Pljeskavice dáme na horký gril a opékáme z každé strany zhruba 2 minuty (uvnitř mohou zůstat růžové). Zároveň s masem grilujeme rozpůlená rajčata (řezem na gril), která pečeme
do změknutí. Podáváme s Tatarskou omáčkou Hellmann’s smíchanou s nasekanými lístky tymiánu, na kolečka nakrájenou jarní cibulkou, kayenským pepřem a pivem, s opečenou ciabatou nebo celozrnným pečivem a s listem salátu.

Zdroj,foto: Hellmann´s



Fotky receptu Pljeskavica s grilovanými rajčaty Hellmann´s:

Pljeskavica s grilovanými rajčaty Hellmann´s
Fotky vložil: admin 
Hodnocení receptu Pljeskavica s grilovanými rajčaty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Pljeskavica s grilovanými rajčaty
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Do jehněčího dávám ještě šalvěj ,drcený kmín a česnek.Pod pečeni kousek libečku.
Obrázek uživatelky
profil
Môj otec nám túto super pochúťku robieva na rodinných oslavách..Naučili sa to na dovolenke v Chorvátsku a je to naozaj veľmi dobré..
Obrázek uživatelky
profil
mnho na tento způsob jsem jedla i bulharsku!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Zkuste si k tomu dát Ajvar. Je to taková bulharská čalamáda. Pikantní, má to takovou oranžovou barvu.
Obrázek uživatelky
profil
Něco na tento způsob jsem jedla na dovolené v Chorvatsko.Bylo to moc výborné.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles